Saturday, 14 January 2012

HindaRilah Sikap Sombong Anda Tu ya ?!

✖ Tak guna kalau ade beribu² friends kat FB tapi masing² sombong..
✖ Tak guna kalau ade beribu² friends kat FB tapi tak boleh tolong kita..
✖ Tak guna kalau ade beribu² friends kat FB tapi dah add tak reti nk tegur..
✖ Tak guna kalau ade beribu² friends kat FB tapi semua bajet HOT..

••► so tegur-tegur la kawan-kawan kat fb walaupon anda hot ka,
panas ka,pe2 je la..takyah nak sombong sgt,jd la seorang yang mesra rakyat macam SaYa, ツ

No comments:

Post a Comment