Saturday, 14 January 2012

Perbualan yang tak ada Titik Noktahnya kan ? -:P

boy:-I love you.
girl:-shut up..
boy:-I need you..
girl:- shut up..
boy:-i miss you...
girl:-shut up..
boy:- marry me
girl: Really??
Boy: Shut up.. :-P

Atokku Adalah Yang Terbaikk !!

ATOK SIAPA LEBIH KUAT
Tiga sekawan berusia 5 tahun
bercerita tentang kehebatan
datuk masing-masing.
Eman : “Datuk aku kuat…. Kalau
bertanding silat, tak pernah
kalah.”
Emon : “Datuk aku lagi kuat. Dia
pernah tumbangkan seekor
kerbau yang tengah mengamuk.”
Eman : “Datuk kau kuat tak,
Emin?”
Emin : “Aku rasa datuk aku lagi
kuat daripada datuk kau berdua.
Dah 20 tahun dia tinggal dalam
tanah, sampai sekarang tak
keluar-keluar lagi.”
Eman dan Emon : “Ye laaa….
kuatnya datuk kau.”.. hehehe :P

HaHa ,,, Terbaikkk :))

18sx,budak di bwh umr di larang membaca. HAHA

Semasa handak tidur, seorang isteri
berkata kepada suaminya.
Isteri : Abang nak tau tak ?
Suami : Apa dia?
Isteri : Perempuan ni lebih kurang
macam radio.
Suami : Radio?.... Macam mana tu?
Isteri : Mulut ni jadi speaker.
Suami : Lagi...
Isteri : Buah dada kiri ni kiri sebagai
tuner. buah dada kanan ni pulak
sebagai volume...
Suami : Aaa... ah? Boleh abang cuba
on kan radio ni tak?
Isteri : Boleh saja.... kan radio ni
abang punye....
Suami : (Terus menyentuh buah dada kanan isterinya)
              Tak ada bunyi pun...
Isteri : Nak bunyi macamana...
Abang belum cucuk "plug" nya
lagi....
Suami : Laaaaaaa.......

Mengajar laki die bukan bukan. Haha

Cinta Monyet !

Couple
Mula2 orok2
Lepas tu sron0k2
Lama2 pelok2
Pelan2 selok2
... Bila stim dapat j0lok
Perut besaq s0r0k2
Yg laki sr0nok
Yg pmpuan kena tggl mcm kain buruk
Itulah cinta beruk!
====>.::[ OMBAK RINDU ]::.<====

Disaat kamu mula melepaskannya...
ingatlah saat kamu mula mendapatkannya...

Disaat tidak cintakannya... 
ingatlah saat kamu jatuh cinta padanya...

Disaat kamu bosan dengannya...
ingatlah saat kenangan kamu bersamanya...

Disaat kamu ingin menduakannya...
ingatlah yang dia selalu setia..

Disaat kamu ingin membohonginya...
ingatlah saat dia berkata jujur kepadamu...

nescaya kamu akan hargai kehadiran cintanya kerana dia 
cintakan kamu dengan penuh keikhlasan bukan kerana keterpaksaan ♥♥

HindaRilah Sikap Sombong Anda Tu ya ?!

✖ Tak guna kalau ade beribu² friends kat FB tapi masing² sombong..
✖ Tak guna kalau ade beribu² friends kat FB tapi tak boleh tolong kita..
✖ Tak guna kalau ade beribu² friends kat FB tapi dah add tak reti nk tegur..
✖ Tak guna kalau ade beribu² friends kat FB tapi semua bajet HOT..

••► so tegur-tegur la kawan-kawan kat fb walaupon anda hot ka,
panas ka,pe2 je la..takyah nak sombong sgt,jd la seorang yang mesra rakyat macam SaYa, ツ

Wednesday, 4 May 2011

Terharu kan ? Hmmm..

Telah ku mungkiri janjiku lagi
Walau seribu kali
Ku ulang sendiri
Aku takkan tempuh lagi
Apakah kau terima cintaku lagi
Setelah ku berpaling
Dari pandanganMu
Yang kabur kerna jahilnya aku

Mengapa cintaMu tak pernah hadir
Subur dalam jiwaku
Agarku tetap bahagia
Tanpa cintaku tetaplah Kau di sana
Aku tanpa cintaMu
Bagai layang-layang terputus talinya

Telah ku mungkiri janjiku lagi
Walau seribu kali
Ku ulang sendiri
Aku takkan tempuh lagi
Apakah kau terima cintaku lagi
Setelah ku berpaling
Dari pandanganMu
Yang kabur kerna jahilnya aku

C/O: Masihkah ada sekelumit belas
Mengemis kasihMu Tuhan
Untukku berpaut dan bersandar
Aku di sini kan tetap terus mencuba
Untuk beroleh cintaMu
Walau ranjaunya menusuk pedih